Spoj različitih progressive generacija u DOT-u

Kralj progressive-a Bokee i Nikola Mihailović, di-džej sa nešto kraćim muzičkim stažom, ali jednako pulsirajućom harizmom, nastupiće ovog petka u DOT-u, u okviru celovečernjeg progressive party-ja.

“Funny how a melody sounds like a memory”.

 

BOKEE

Bojan Vićentijević Bokee, u vode elektronske muzike uplovio je krajem 90-tih, kao voditelj emisije New Generation na radiju Top FM. U godinama koje su usledile pokreće nove emisije, Club Expirience i Groovilicius sa kolegom Dachom, na Venus radiju i formira organizaciju Kinetic Vibe. Krajem prve decenije 2000-tih, iz niza b2b setova sa Markom Vukovićem, na after party-jima, nastaje projekat SillyHeadz. Bokee-jev muzički put obeležili su i brojni nastupi na festivalima i klupskim žurkama, uz poznate internacionalne zvezde kao što su Hernan Cattaneo, Nick Warren, Steve Lawler, John Digweed, James Zabiela, Marshall Jefferson, Chris Liebing, Lee Burrige i mnogi drugi. Tokom 2016. godine, sa prijateljem iz Belgije je pokrenuo producentski projekat Monotique, pod kojim je objavio EP  Surrender. Kada stane za DJ pult, od njega možemo očekivati fuziju tech house-a, progressive-a, i deep house-a.

 

NIKOLA MIHAILOVIĆ

Nikola Mihailović je di-džejing karijeru započeo 2014. godine, puštajući trake koje su spoj house-a, progressive-a i techno-a. Osnivač je projekta Somewhere In The Neighbourhood, čiji je cilj promocija neafirmisanih di-džejeva. Mix pult je delio sa velikanima svetske elektronske scene poput: Matadora, Hito, Rub A Dub, Solomuna, Dixona i drugih. Nastupao je na EXIT Festivalu, a dobitnik je nagrade Burn Residency 2016 Mix – Off. Prošlu godinu obeležio je i studijskim radom, a podršku su mu pružili zvezde elektronske scene Hernan Cattaneo i Graziano Raffa. Nikolin prvi EP, najavljen za mart ove godine, biće objavljen za izdavačku kuću Balkan Connection.

Za samo nekoliko godina u klabingu, dobio je titulu di-džeja koji svaku žurku dovodi do usijanja.

 

Bokee & Nikola Mihailović [16.02]

Friday, 16 February 2018 11:00 pm

@ DOT

Creator: DOT

Četvrtak u DOT-u rezervisan za dva old school i jednog mladog di-džeja

Fantastičan trio očekuje vas u vašem omiljenom klubu ovog četvrtka! U pitanju su di-džejevi i producenti- Popi Divine, Pion i Coeus. Zvucima house-a, tech house-a, tech-a, progressiv-a lansiraće vas u nove dimenzije tuluma, žurke, partija, igranke. Better prepare your traveling party suits! 😊

 

POPI DIVINE

Svoju muziku je bazirao pretežno na house-u, posoljenim šakom groove-a, electro-a i acid-a. Pored mnogobrojnih nastupa na domaćim i stranima festivali, krunu njegove karijere čini plasiranje u finale Burn Residency globalnog takmičenja na Ibici 2015., kada je bio i predstavnik Srbije. Pult je delio sa pozamašnim brojem afirmisanih di-džejeva. 26. februara izbaciće EP za A Must Have etiketu, na kojem izlazi i remix Adirua, mladog ruskog producenta. U narednim mesecima možete očekivati dodatna izdanja za A Must Have i Truesounds, uz remix-e Vanyanoa, Audistorma, Peter Makta&Gregory S, Mantona i mnoge druge.

 

PION

Persona koja stoji iza di-džej Piona, Vladan Jarić, ove godine slavi punoletstvo bavljenja produkcijom, a sa muzikom je krenuo dve godine nakon početka produciranja, 2002. Tokom svoje karijere pretežno se kretao između deep house-a i progressive trance-a. Svoje muzičko umeće potvrdio je u brojnim klubovima u zemlji i inostranstvu.

 

COEUS

Kako u producentskom, tako i u svom di-džej opusu Coeus je pokazao izvanredan talenat za istančano spajanje dubljih emotivnih melodija i sirovih andergraund progresivnih ritmova. Velika imena svetske i naše scene su puštala njegove trake, a takođe su i delili di-džej pult. Njegova traka Palladium našla se na VA kompilaciji izdavačke kuće HOSTED. Na kompilaciji su se našli i izvođači kao što su BOg, Innellea, Shazse, Ivory, Juan.

 

Ulaz je besplatan do ponoći, a nakon ponoći je 200 rsd. See ya!

Popi Divine / Pion / Coeus [15.02]

Thursday, 15 February 2018 11:00 pm

@ DOT

Creator: DOT

Kragujevački novi elektro val u DOT-u

U četvrtak, 22. februara, DOT svoja vrata otvara za eminetne di-džejeve kragujevačke scene, u organizaciji Electroshock-a. Kako je 21. vek doneo decentralizaciju i u svet elektronske muzike u Srbiji, talentovani di-džejevi južno od Save i Dunava stekli su širi i slobodniji prostor za delovanje i stvaranje. Tako je u maju 2017. godine u Kragujevcu nastao Feel Decimal Recordings, a zatim Feel Decimal Black. Ovaj lejbl osnovala su dva velika imena Kragujevca sa pozamašnim muzičkim iskustvom, a to su Markwood i Hunckie. Lejbl se zasniva na saradnji sa mladim, perspektivnim i manje afirmisanim di-džejevima i producentima deep, progressive i house žanrova, ali se ekipa Feel Decimal Black-a u narednom periodu neće zaustaviti samo u okviru ovih “granica”.

 

Upravo osnivači Feel Decimal Black-a, Markwood i Hunckie, zajedno sa DGNRK-om učiniće veče 22. februara magičnim!

 

Uz trake di-džeja i producenta Markwood-a zaplovićete talas savršeno melodičnog deep house-a, dok ćete sa Hunckie-jem uploviti u mešavinu deep, deep techno i ethereal techno zvuka.

 

   Markwood

 

  Hunckie

 

A DGNRK odvešće vas u nove dimenzije autentičnim tehnom, na čije stvaranje su uticali njegovi koreni u klasičnoj i folk muzici.

  DGNRK

Ulaz je besplatan, vidimo se!

 

Piše: Vanja Ratković

Četvrtak u klubu DOT – udružene snage mladih i neafirmisanih di-džejeva

Ovog četvrtka u klubu DOT očekuje se zabava, satkana od želje za pokazivanjem ambicije i motivacije za dobar provod i druženje. A kada je to prisutno, onda sve teče kako treba, a o vremenu se i ne razmišlja, već samo o prelepim trenucima, koji se ujutru prepričavaju sa samim sobom. Čekaće vas domaći puštači muzike sa atraktivnim i provokativnim imenima: Knower i Vietmens.

 

KNOWER

Neumorni tragač za novim, čudnim, smešnim, starim, srećnim i šizofreničnim zvucima. Ono što smo uspeli da uhvatimo od njega su, između ostalog, nastupi na Dev9t festivalu, kao i nedavno sviranje u DOT-u. Kako bi više saznali o  ovom dečaku, slobodno počujte njegov Resident Advisor Top 10 Chart i detaljnije se upoznajte sa njegovim percipiranjem muzike. Uz to, ukoliko želite da dublje zađete u njegovu muzičku ličnost, uputite se ka soundcloud profilu, koji konstanto ažurira i opskrbljuje različitom muzikom.

 

VIETMENS

Di-džej dvojac, koji je već prvim izbacivanjem muzičkog autputa pokazao da se radi o potencijalu, koji valja ostati u pamćenju. Naime, otvorili su jedan od stejdževa na Šumadija Festu u Kragujevcu i na solidan način pokazali njihovo poimanje muzike. Selekcija numera na pomenutom nastupu se ne može opisati jednom rečju, čak ni sa dve, pa je možda najbolje pritisnuti play i čuti o čemu se tu radi.

 

Pisao: Veljok

Još jedno muzičko putovanje ovog petka u klubu DOT

Pravi svemir se dešava ovog petka u klubu DOT. Kosmos je koncept nastao iz iste ideje trojice momaka iz različitih priča, koji konstanto istražuju granice dubokog muzičkog univerzuma, ideje o promovisanju žanra koji je vrlo malo promovisan u našim klubovima – „deep spacy techno“. Vaši domaćini kroz Kosmos biće sami osnivači – Doo, Kid Kimi i SMT#nG, a ovog puta su pozvali i pojačanje – Betomeng.

Doo

Osnivač Beyond House ekipe, najviše poznatoj po žurkama na brodu 20/44, koji i solo ordinira po mnogim interesantnim mestima i mestašcima. Najdublje muzičke iskopine su specijalnost koju Doo neguje već godinama, kao veliki kolekcionar gramofonskih ploča. Strast i ljubav prema takvoj muzici, odnosno formatu, je sveprisutna i od njega se svakim nastupom može dosta toga zapisati i naučiti. Lansirajte se duboko u chart koji je Doo nazvao Kosmos i saznajte njegovo percipiranje svemira.

Kid Kimi

Još jedan istraživač dubokih soničnih iskopina, koji već dugo godina propagira poseban muzički spektar, koji se često mogao čuti u nekadašnjem klubu Tube. Takođe vrlo ambiciozan u traženju onih gemova, skrivenih duboko u vasioni, bilo da su stari ili novi. Ono što je vrlo istaknuto kod Kimija je – vrhunsko strpljenje – koje uvek doprinese da svaki njegov slušalac sasluša jednu lepu priču, koja ima tačno postavljen početak i kraj, posle koje spavanje dođe kao nešto najlepše na svetu.

Upoznajte se jednom od njegovih priča:

SMT#nG

Naš treći član Kosmos letelice je već odavno započeo svoje muzičko putovanje i lansirao se po celoj klupskoj teritoriji Srbiji. Vrlo prepoznatljva i energična selekcija prate ovog momka, koji se konstantno trudi da predstavi sopstvenu muzičku širinu, dosta se ogledajući u plasiranju muzike koja je „vanvremenska“, odnosno ona koja će se i posle 10, 15 ili 20 godina neumorno slušati. Na taj način konstantno podseća da je moguće napraviti hibridnu muzičku ekskurziju, kroz koju se mnogo toga može shvatiti i saznati.

Ponosni je vlasnik Belgrade Intro radijskog koncepta, koji se bavi alternativnom elektronskom muzičkom scenom u Srbiji i svetu. Takođe, u okviru ove priče se plasira i muzički deo emisije, kroz Belgrade Intro Selected Session.

Upoznajte se sa imenom SMT#nG kroz, skoro objavljenu, b2b, akciju:

Betomeng

Gostujući član posade Kosmos je neko ko je u potpunosti posvećen muzičkom delanju. Primećen je da se šunja oko različitih ekipa i mesta koji propagiraju tehno muziku. Ono što se može izvući iz Betomeng portfolija je to da, kad god je neko veće dešavanje navedene muzike, on je tu da nam pokaže i preveze nas bezbedno na tehno stranu. Član je Music Reactions ekipe, koja dela kao i sam naziv – provocira reakciju publike koja se pretvara u nezaboravnu interakciju sa di-džej gostima, vodeći do eksplozije raspoloženja i srećnog odlaska u krevet. Da tu ne bude kraja, Betomeng se potrudio putem muzičke produkcije, koja se može natenane poslušati, ali i zapamtiti, tako da pravac u smeru njegovog soundcloud profila. I dok još budete bili tamo, repertirajte uši za njegov podcast, za Music Reactions organizaciju:

Piše: Veljok

 

Drum and bass događaj sezone: Alix Perez prvi put u Beogradu

Svetski poznati producent i di-džej Alix Perez, prvi put će nastupiti u Beogradu, u pratnji MC-ja SP, u petak 2. marta u klubu DOT (Francuska 6), u okviru serijala žurki Roll the Drums. Ovom nesvakidašnjem nastupu pridružiće se i domaća podrška: Džonidža, Don Dada, Bitz i Rim Runner.

Alix Perez jedan je od najrevolucionarnijih i najinovativnijih producenata i di-džejeva svoje generacije. Debi album “1984” izdao je 2009. godine za izdavačku kuću “Shogun Audio”. Album je dobio brojne pozitivne kritike i poštovanje izdavača, izdvojio ga u odnosu na druge izvođače i doneo mu saradnju sa najistaknutijim imenima u elektronskoj muzici, poput Noisia, Foreign Beggars, dBridge, EPROM, Peven Everett i drugima. Izdao je dva studijska albuma, nekoliko EP-ja, veliki broj singlova i remiksa, a 2016. godine je osnovao sopstvenu izdavačku kuću “1985 Music”.

Pored visoko cenjenog Essential miksa za BBC Radio 1, 2013. godinu je obeležilo Alix-ovo drugo izdanje “Chroma X Chords”. Ovaj album ostvario je njegovu viziju u kojoj je želeo da razbije žanrovske barijere, prevazišao je sva očekivanja i ponovo promenio percepciju ljudi o Alixu kao producentu. Naredna godina bila je posvećena “U” EP-ju (“Exit Records”), na kojem je sarađivao sa velikim DJ Rashad-om i njegovim partnerom Spinn-om i produkciji EP-jeva za rep izvođače Foreign Beggars i They Call Me Raptor. Tokom 2015. godine izdao je ekskluzivni EP “Surplus One” za “Bandcamp”, kojim je pomerio granice drum and bass žanra i učvrstio svoju reputaciju eksperimentalnog, visoko progresivnog umetnika. Iste godine objavio je “Recall & Reflect” EP za “Exit Records” i započeo saradnju sa Eprom-om, pod projektom “Shades”, s kojim je bio je na evropskoj i australijskoj turneji, a dve godine kasnije na čak tri turneje po SAD-u, što je planirano i za 2018. godinu.

 

Nastupao je širom Evrope, Amerike, Kanade, u Kini, Indoneziji, Rusiji, Australiji i Novom Zelandu, kao i na festivalima HARD LA, Outlook, Dimensions, Bestival, Dour, Urban Art Forms, Tomorrowland, Summerlands, Northern Bass, Neopop, Springfestival, Roskilde, Pitch Festival, Pukkelpop, Shambhala, Basscoast, Origin i mnogim drugim.

 

Organizacija Roll the Drums već tri sezone pravi najbolje likvid drum and bass žurke u gradu. Bave se održavanjem i širenjem ovog specifičnog muzičkog žanra u Beogradu i Srbiji, kroz produkciju, žurke, mikseve i radijske emisije. Ugostili su mnoštvo sjajnih izvođača, kao što su: Lenzman, Technimatic, LSB, Paul SG, Submorphics, S.P.Y, Halogenix i MC Dan Stezo, MC DRS, Conrad, Stamina MC, MC Fox.

Karte za beogradski nastup Alix Pereza, nalaze se u prodaji na svim prodajnim mestima Eventima, kao i putem prodajne mreže Gigstix, po ceni od 990 dinara.

Roll the Drums presents Alix Perez [02.03]

Friday, 2 March 2018 11:00 pm

@ DOT

Creator: DOT

Tvrđi techno ovog petka u klubu DOT

Uplovite u nastupajući vikend žurkom u DOT-u ovog petka! Trake za pultom vrteće dva člana beogradskog kolektiva Concrete DJz – Luka Concrete b2b sa Bojanom Vukmirovićem, a čućete i Sugar Lobby. Ukoliko volite tehno tvrd poput betona onda vaša noćna stanica 2. februara mora biti klub DOT.

Pravilo da dame imaju prednost, važiće i u DOT-u ovog petka. Naime, Slađana Cirjak, a.k.a. Sugar Lobby, započeće žurku od samog starta sa tvrdim tehnom. Sugar Lobby prisutna je na andergraund sceni više od 10 godina, a njena izdanja našla su se na lejblovima poput !Organism, Tauten, Lunar Limited. Od uraganske ženske energije koju Sugar Lobby nosi u sebi, a koja se ogleda u njenim setovima sa dosta perkusija, sigurno nećete ostati ravnodušni! Poslušajte njene podscast-ove i di-džej setove u toku zagrevanja za ovu žurku:

 

Ovaj etablirani tehno duo, koga čine Luka i Bojan, u petak će pružiti iskustvo kakvo nude muzičari koji su godinama u ovoj sferi. Bojan Vukmirović, veoma znan beogradskoj publici, osim di-džejinga bavi se i produkcijom, a njegove trake izdavane su od strane mnogih kuća poput Reload Black, Naked Lunch, Eclipse Recordings. Njegovog kolegu, Luku Concrete, odlikuje dugogodišnje prisustvo na domaćoj di-džej i producentskoj sceni: u toku studijskog rada sa Concrete DJz ekipom nastala su 4 samostalna EP izdanja na ploči i više od 20 kolaboracija sa drugim di-džejevima na sceni. Međutim, najbolja najava obojice di-džejeva jesu njihovi soundcloud nalozi:

 

See ya! 😊

 

 

Piše: Vanja Ratković

Upoznajte mikser koji pomera granice u DJ svetu – MODEL 1

PLAYdifferently je krovna ideja kojom su se vodili kreatori MODEL 1 miksete.

Prilikom stvaranja koncepta oko, već svetski poznatog miksera, fokus je bio na vrhunskom kvalitetu i pružanju jedinstvenog iskustva klubovima, tj. prema di-džejevima i publici. Na MODEL 1 je potrebno gledati kao na intuitivni muzički instrument, pun inovacija, koji konstantno otvara nova vrata kreativnosti.

Zaslužni za stvaranje MODEL 1 su audio inženjer Andy Rigby-Jones i muzički producent i di-džej Richie Hawtin. Nakon 2 godine testiranja prototipa, bezbroj konsultacija sa klubovima i umetnicima iz različitih muzičkih segmenata, konačno je zaokružena priča o mikseti koja će promeniti stil i način puštanja muzike.

Potpuno analogni MODEL 1 nudi 6 posebnih input kanala, potpuno opremljenih sopstvenim high-pass, kao i low-pass filterima. što doprinosi dodatnoj mogućnosti za eksperimentisanje zvukom, jedinstvenim i drugačijim od ostalih miksera. EQ deo poseduje samo jedan knob, koji reguliše sve frekvencije koje su u low, mid, i high rasponu, dajući na suptilnosti, dinamičnosti i fleksibilnosti u samom DJ setu. Uz to, MODEL 1 ima dva send kanala, adekvatna za upravljanje eksternim efektima.

Takođe, važno je napomenuti postojanje master EQ i filter segmenta, koji utiče na sve što izlazi iz miksete u trenutku, otvarajući još jedan kanal za manipulisanje zvukom i kreiranje posebne atmosfere.

Kreatori MODEL 1 miksete su mislili i na b2b sesije, tako što su napravili 2 posebna ulaza za slušalice, u cilju vrlo lakog snalaženja i preslušavanja tokom seta 2 ili više di-džeja.

Richie Hawtin je mukotrpno radio na promociji miksera i davao na korišćenje velikom broju svojih prijatelja di-džejeva, kako bi spoznao sve domete koje može da pruži MODEL 1. Par godina kasnije i MODEL 1 je opšteprihvaćen kod velikog broja di-džejeva, među kojima su najvažniji ambasadori: Luciano, David Morales, Dubfire, Fabio Florido, Hito, Loco Dice, Louie Vega, Matador, Nicole Moudaber, Paco Osuna i Carl Cox.

 

U četvrtak, 1. februara, u klubu DOT biće održan pravi čas, tačnije masterclass, o MODEL 1 mikseti.

Imaćete ekskluzivnu priliku da poslušate šta imaju da nam kažu prezenteri:

SpinnZinn – produkt specijalista za PLAYdifferently, koji od 2016. obilazi svet i prenosi svoje znanje i iskustvo o MODEL 1, koristeći širok spektar svojih DJ veština

Rod B. – brazilski DJ u usponu, koji je završio renomirani SAE akademiju u Majamiju, nagrađivan je od britanskog DJ Mag magazina i uvršten u Global Underground kompilaciju koju potpisuje Carl Cox

DJ Filip Fisher – vlasnik The Purr etikete, sa dugogodišnjim iskustvom, koje mu je donelo veliki broj nastupa u Srbiji, kao i u inostranstvu

Jackie DJ aka Zero Absence – dolazi nam iz Slovenije i regularni je rezident nekoliko klubova u Ljubljani

Tokom Masterclass predavanja, moći ćete i sami da isprobate miksetu, i uverite se zašto je MODEL 1 jedna od najvećih inovacija koja se desila u DJ svetu.

 

Piše: Veljok

DOT u petak – Neutron, Timmy Mendeljejev i Cwtch – lokalni i zreli potencijali

DOT već odavno ima reputaciju da petkom pruži super raspoloženje, i plasira lokalna imena koja se kontinuirano trude da publici pruže sve ono što su naučili tokom mukotrpnog kopanja muzike i učenja o istoj. Ovog petka dešava se susret disk džokeja dva muzička koncepta – WAXX TRAX i Oscillate. Dolaze iz različitih smerova, ali njihov sudar biće rezultat mnogo lepih momenata i gubljenja osećaja o vremenu, jer ko još gleda na sat kad se dešava istinsko zezanje.

NEUTRON

Ponosni vlasnik izdavačke kuće i party koncepta WAXX TRAX, na čijim se krilima ambiciozno gnezdi po beogradskim klupskim prostorima. Ono što je specifično za Bojana je ta neka svestranost, što konstantno dokazuje nastupajući u DOT-u, bez obzira da li je tu da podgreva ili da zaključa klub. Uz to, kako bi stekli malo dublji utisak o Neutron svetu, doživite njegovo novo izdanje – album – za koje je potrebna fina koncentracija kako bi u potpunosti iskusili čak 12 numera za dugačko sanjarenje.

TIMMY MENDELJEJEV x CWTCH

Predvodnici Oscillate koncept žurki, koju neumorno guraju u smeru, koji zapravo nije jedan, već je okarakterisan ovako nekako – “konstantna tranzicija između dva ili više različitih stanja”. Uz to, trude se da uvek osciliraju oko “sredine”, što je vrlo ambiciozno, u isto vreme i pohvalno, jer sredina često može biti dosadna. To znači da sviraju i svetlu i mračnu muziku, i srećnu i tužnu, što se vrlo dobro moglo primetiti na reprizi Nove godine u klubu DOT. Pored toga, možete se upustiti u zajednički set, koji su Timmy i Cwtch (ex Tomy Catz) zajedno krojili na Dev9t festivalu.

Valja dodati i da Timmy Mendeljejev ima interesantnu produkcijsku municiju, od koje je među poslednjim – dreamy industrijsko plivanje kroz izlomljeni ritam – izdato na srpskom Tauten lejblu, visokog potencijala. Ali, ne zaustavite se samo na slušanju ove numere, već je najlepše otići putem njegovog soundcloud profila, gde možete naći razne muzičke autpute, a među njima su i neki koje je Timmy besplatno prepustio svojim ljudima. Superiška.

 

Piše: Veljok

Society Music Showcase ovog četvrtka u klubu DOT

Pripremite svoje rejverske cipelice za još jedan “mali petak”, tačnije 25. januar, u DOT-u! Mlada organizacija iz Londona – Discretion, poznata po svojoj rezidenturi u jednom od gorućih engleskih klubova EGG, u saradnji sa izdavačkom kućom iz Italije, Society Music Recordings, zajedničkim snagama organizuju poseban showcase u Beogradu. Tri renomirana di-džeja iz Engleske, Švajcarske i Nemačke zajedno sa domaćom podrškom ovog četvrtka nisu za propuštanje!

Direktno iz Londona dolazi Tzapa, čija pasioniranost andergraund tehnom se svaki put rasplamsa i pretoči u publiku. Nastupao je u klubovima širom Evrope poput EGG London, Fire, Shelter, 512, Club 414, Club Aquarium, Vicious Club Roma, a trenutno je rezident pomenute organizacije Discretion London. Na njegov andergraund senzibilitet najviše utiče minimal i dark.

Tzapa

Nakon Tzape, za DOT-ovim pultom naći će se švajcarski di-džej i producent Tschespito. Svojim neprikosnovenim setovima dance floor je dovodio do usijanja na poznatim žurkama i festivalima poput Holy Festival, Tagtraum Festival, Electronic Sensation and Zurih Street Parade. Dosadašnji vrhunac njegove karijere je osvajanje DJ MAG takmičenja na kojem je puštao zajedno sa najvećim zvezdama elektronske scene na svetu i osvojio glavnu nagradu, postavši rezident kluba Borderline.

Tschespito

Treće ime za DJ pultom ove večeri je Gare Mat K. Za njega je dovoljno reći da je puštao zajedno sa velikanima poput Sashe, Timo Maasa, Loco Dicea, Stelios Vassiloudisa i mnogim drugima. Na njegovoj mapi DJ nastupa, već su se našli gradovi poput Ibice, Berlina, Los Anđelesa, Buenos Arijesa.

Gare Mat K

Predstavljanje domaće podrške započinjemo imenom za koje vas opominjemo da ga zapamtite jer će se o njemu tek pisati, Manton. Ovaj veoma talentovani i ambiciozni di-džej i producent iz Beograda svoje prvo produkcijsko izdanje “Illusion”, plasirao je na berlinskoj etiketi Patent Skillz. Manton je ovim izdanjem predstavio svoj stil u svetu elektronike, koji karakterišu pre svega posebnost, originalnost i jedinstvenost. Njegova mnogobrojna izdanja deo su plejlista di-džej superzvezda poput UMEK-a, Sam Paganinija, Raffa FL-a, Third Son-a… Ovaj mladi producent lagano pušta krila van granica Srbije, za početak, stranoj publici predstavio se na poslednjem Amsterdam Dance Event-u.

Manton

Pored njega, uveliko dobro poznato ime domaćeg klabinga, Peter Portman, koji je još jedna mlada nada naše scene, lagano korača ka svetskoj. Vodeći publiku kroz haus i tehno zvuke, Peter Portman svakim nastupom opravdava njena očekivanja. Njegov producentski rad drži pod pseudonimom Petru i Little P. Patent Skillz, Parabola, Neptun City među top tri su njegovim najzapaženijim izdanjima, a pored ostalih, podržana su od strane velikih imena, UMEK-a, Wax Worxa, Sam Paganinija.

Peter Portman

Una Andrea kao jedina dama koja će biti u di-džej pultu ove večeri, poznata je po širem spektru žanrova od deep i tech hausa, do progresiva i tehna, koje veoma vešto kombinuje, ali uvek ostaje “verna” melodičnim zvucima, fuziji vokala i dubokim bas linijama. Ova harizmatična devojka broji nastupe širom regiona, a najazapaženiji u dosadašnjoj karijeri defiitivno su Exit Festival, Hills Up i Fire festival u 2016. godini.

Una Andrea

 

Vrata kluba otvaraju se u 23h. Ulaz je do ponoći besplatan, a nakon ponoći je 200 dinara. Vidimo se! 😊

 

Piše: Vanja Ratković

Page 1 of 612345...Last »