Četvrtak u klubu DOT – udružene snage mladih i neafirmisanih di-džejeva

Ovog četvrtka u klubu DOT očekuje se zabava, satkana od želje za pokazivanjem ambicije i motivacije za dobar provod i druženje. A kada je to prisutno, onda sve teče kako treba, a o vremenu se i ne razmišlja, već samo o prelepim trenucima, koji se ujutru prepričavaju sa samim sobom. Čekaće vas domaći puštači muzike sa atraktivnim i provokativnim imenima: Knower i Vietmens.

 

KNOWER

Neumorni tragač za novim, čudnim, smešnim, starim, srećnim i šizofreničnim zvucima. Ono što smo uspeli da uhvatimo od njega su, između ostalog, nastupi na Dev9t festivalu, kao i nedavno sviranje u DOT-u. Kako bi više saznali o  ovom dečaku, slobodno počujte njegov Resident Advisor Top 10 Chart i detaljnije se upoznajte sa njegovim percipiranjem muzike. Uz to, ukoliko želite da dublje zađete u njegovu muzičku ličnost, uputite se ka soundcloud profilu, koji konstanto ažurira i opskrbljuje različitom muzikom.

 

VIETMENS

Di-džej dvojac, koji je već prvim izbacivanjem muzičkog autputa pokazao da se radi o potencijalu, koji valja ostati u pamćenju. Naime, otvorili su jedan od stejdževa na Šumadija Festu u Kragujevcu i na solidan način pokazali njihovo poimanje muzike. Selekcija numera na pomenutom nastupu se ne može opisati jednom rečju, čak ni sa dve, pa je možda najbolje pritisnuti play i čuti o čemu se tu radi.

 

Pisao: Veljok

Još jedno muzičko putovanje ovog petka u klubu DOT

Pravi svemir se dešava ovog petka u klubu DOT. Kosmos je koncept nastao iz iste ideje trojice momaka iz različitih priča, koji konstanto istražuju granice dubokog muzičkog univerzuma, ideje o promovisanju žanra koji je vrlo malo promovisan u našim klubovima – „deep spacy techno“. Vaši domaćini kroz Kosmos biće sami osnivači – Doo, Kid Kimi i SMT#nG, a ovog puta su pozvali i pojačanje – Betomeng.

Doo

Osnivač Beyond House ekipe, najviše poznatoj po žurkama na brodu 20/44, koji i solo ordinira po mnogim interesantnim mestima i mestašcima. Najdublje muzičke iskopine su specijalnost koju Doo neguje već godinama, kao veliki kolekcionar gramofonskih ploča. Strast i ljubav prema takvoj muzici, odnosno formatu, je sveprisutna i od njega se svakim nastupom može dosta toga zapisati i naučiti. Lansirajte se duboko u chart koji je Doo nazvao Kosmos i saznajte njegovo percipiranje svemira.

Kid Kimi

Još jedan istraživač dubokih soničnih iskopina, koji već dugo godina propagira poseban muzički spektar, koji se često mogao čuti u nekadašnjem klubu Tube. Takođe vrlo ambiciozan u traženju onih gemova, skrivenih duboko u vasioni, bilo da su stari ili novi. Ono što je vrlo istaknuto kod Kimija je – vrhunsko strpljenje – koje uvek doprinese da svaki njegov slušalac sasluša jednu lepu priču, koja ima tačno postavljen početak i kraj, posle koje spavanje dođe kao nešto najlepše na svetu.

Upoznajte se jednom od njegovih priča:

SMT#nG

Naš treći član Kosmos letelice je već odavno započeo svoje muzičko putovanje i lansirao se po celoj klupskoj teritoriji Srbiji. Vrlo prepoznatljva i energična selekcija prate ovog momka, koji se konstantno trudi da predstavi sopstvenu muzičku širinu, dosta se ogledajući u plasiranju muzike koja je „vanvremenska“, odnosno ona koja će se i posle 10, 15 ili 20 godina neumorno slušati. Na taj način konstantno podseća da je moguće napraviti hibridnu muzičku ekskurziju, kroz koju se mnogo toga može shvatiti i saznati.

Ponosni je vlasnik Belgrade Intro radijskog koncepta, koji se bavi alternativnom elektronskom muzičkom scenom u Srbiji i svetu. Takođe, u okviru ove priče se plasira i muzički deo emisije, kroz Belgrade Intro Selected Session.

Upoznajte se sa imenom SMT#nG kroz, skoro objavljenu, b2b, akciju:

Betomeng

Gostujući član posade Kosmos je neko ko je u potpunosti posvećen muzičkom delanju. Primećen je da se šunja oko različitih ekipa i mesta koji propagiraju tehno muziku. Ono što se može izvući iz Betomeng portfolija je to da, kad god je neko veće dešavanje navedene muzike, on je tu da nam pokaže i preveze nas bezbedno na tehno stranu. Član je Music Reactions ekipe, koja dela kao i sam naziv – provocira reakciju publike koja se pretvara u nezaboravnu interakciju sa di-džej gostima, vodeći do eksplozije raspoloženja i srećnog odlaska u krevet. Da tu ne bude kraja, Betomeng se potrudio putem muzičke produkcije, koja se može natenane poslušati, ali i zapamtiti, tako da pravac u smeru njegovog soundcloud profila. I dok još budete bili tamo, repertirajte uši za njegov podcast, za Music Reactions organizaciju:

Piše: Veljok

 

Drum and bass događaj sezone: Alix Perez prvi put u Beogradu

Svetski poznati producent i di-džej Alix Perez, prvi put će nastupiti u Beogradu, u pratnji MC-ja SP, u petak 2. marta u klubu DOT (Francuska 6), u okviru serijala žurki Roll the Drums. Ovom ekskluzivnom nastupu pridružiće se i domaća podrška: Džonidža, Don Dada, Bitz i Rim Runner.

Alix Perez jedan je od najrevolucionarnijih i najinovativnijih producenata i di-džejeva svoje generacije. Debi album “1984” izdao je 2009. godine za izdavačku kuću “Shogun Audio”. Album je dobio brojne pozitivne kritike i poštovanje izdavača, izdvojio ga u odnosu na druge izvođače i doneo mu saradnju sa najistaknutijim imenima u elektronskoj muzici, poput Noisia, Foreign Beggars, dBridge, EPROM, Peven Everett i drugima. Izdao je dva studijska albuma, nekoliko EP-ja, veliki broj singlova i remiksa, a 2016. godine je osnovao sopstvenu izdavačku kuću “1985 Music”.

Pored visoko cenjenog Essential miksa za BBC Radio 1, 2013. godinu je obeležilo Alix-ovo drugo izdanje “Chroma X Chords”. Ovaj album ostvario je njegovu viziju u kojoj je želeo da razbije žanrovske barijere, prevazišao je sva očekivanja i ponovo promenio percepciju ljudi o Alixu kao producentu. Naredna godina bila je posvećena “U” EP-ju (“Exit Records”), na kojem je sarađivao sa velikim DJ Rashad-om i njegovim partnerom Spinn-om i produkciji EP-jeva za rep izvođače Foreign Beggars i They Call Me Raptor. Tokom 2015. godine izdao je ekskluzivni EP “Surplus One” za “Bandcamp”, kojim je pomerio granice drum and bass žanra i učvrstio svoju reputaciju eksperimentalnog, visoko progresivnog umetnika. Iste godine objavio je “Recall & Reflect” EP za “Exit Records” i započeo saradnju sa Eprom-om, pod projektom “Shades”, s kojim je bio je na evropskoj i australijskoj turneji, a dve godine kasnije na čak tri turneje po SAD-u, što je planirano i za 2018. godinu.

 

Nastupao je širom Evrope, Amerike, Kanade, u Kini, Indoneziji, Rusiji, Australiji i Novom Zelandu, kao i na festivalima HARD LA, Outlook, Dimensions, Bestival, Dour, Urban Art Forms, Tomorrowland, Summerlands, Northern Bass, Neopop, Springfestival, Roskilde, Pitch Festival, Pukkelpop, Shambhala, Basscoast, Origin i mnogim drugim.

 

Organizacija Roll the Drums već tri sezone pravi najbolje likvid drum and bass žurke u gradu. Bave se održavanjem i širenjem ovog specifičnog muzičkog žanra u Beogradu i Srbiji, kroz produkciju, žurke, mikseve i radijske emisije. Ugostili su mnoštvo sjajnih izvođača, kao što su: Lenzman, Technimatic, LSB, Paul SG, Submorphics, S.P.Y, Halogenix i MC Dan Stezo, MC DRS, Conrad, Stamina MC, MC Fox.

 

Karte za beogradski nastup Alix Pereza, nalaze se u prodaji na svim prodajnim mestima Eventima, kao i putem prodajne mreže Gigstix, po ceni od 990 dinara.

https://www.facebook.com/events/437925213277126/?active_tab=discussion

Sa Bažalcem na kafi: Sugar Lobby i Concrete DJz

Zdravo klaberi, uticajni i oni normalni. Konačno izlazimo iz ovog mračnog i dugog januara i počinje jedan lepši, kraći februar. I to kako. Već njegovog drugog dana u klubu DOT nastupaju ni manje ni više nego Sugar Lobby i Concrete DJz! Otresavši ovu zimsku letargiju, pozvao sam ih na kafu da saznam nešto više o njima, njihovoj bogatoj prošlosti i još interesantnijim planovima za budućnost. Slađana, Luka i Bojan podelili su sa mnom svoja iskustva, ideje i savete…

…SA BAŽALCEM NA KAFI

 

Moje mišljenje je da nema poente baviti se ovim poslom ako ne radite nešto drugačije od ostalih. Šta vi to radite drugačije?

Sugar Lobby: To publika najbolje zna. Ja se vodim time da uvek treba biti svoj i ne kopirati druge, biti jednostavan i dosledan svome zvuku. Ipak, treba biti otvoren i za nove stilove, ali suština će uvek ostati ista. U poslednje vreme volim da provlačim stari elektro zvuk i retko ko zna da je to moja ogromna ljubav, čak i planiram da se sa produkcijske strane pozabavim njim. Mislim da sam do sada sazrela kao di-džej i sada je vreme da to isto uradim i sa produkcijom.

Concrete DJz: Dolazimo iz vremena vinila, i već tada smo znali šta želimo od techno muzike. Di-džej je nekada od tri gramofona pravio jednu pesmu i u tom periodu kada smo radili na pločama smo definisali naš zvuk. Sve je počelo iz velike ljubavi, a sada je to posao koji volimo. Ono što smo radili na četiri gramofona i dve miksete, danas radimo na četiri kanala u Traktoru koji nam je omogućio da dodatno razvijemo i obogatimo naš nastup. U današnje vreme trendovi diktiraju sve, ne postoji ništa novo, već je sve kombinacija postojećeg. Istrajnost, adaptiranje novim tehnologijama, naša energija i iskren odnos sa publikom je nešto sto te izdvaja od drugih.

 

U prošlom tekstu smo otkrili da nekoliko vaših kolega poseduje druge talente pored onog za muziku. Čitaocima se taj segment jako dopao, pa bih želeo da otkrijem i vaše ostale talente.

Luka: Iskren da budem, bavim se ozbiljnim poslom u jednoj firmi već 14 godina, i uz vreme koje posvećujem porodici i di-džejingu nemam kad da budem još više talentovan ha-ha-ha.

Sugar Lobby: Verovali ili ne, moj drugi talenat je kuvanje. Od italijanske, preko meksičke, do azijske hrane, volim da eksperimentišem stilovima kao i u muzici.

Bojan: Ne znam da li bih ga klasifikovao kao talenat, ali nakon diplomiranja na DIF-u radim kao sportski menadžer i trener. Što se tiče muzičkog talenta, njega razvijam u pravcu hip hopa i tu moram spomenuti svoju hip hop grupu Black Ring Crew. Publika će uskoro imati priliku da čuje moj novi projekat pod nazivom Omladina voli rejvove koji radim sa kolegom i prijateljem iz grupe, Arafatom, koji će zapravo biti jedna fuzija MC-ija i elektronske muzike. Bez određenog žanra, elektronika, brejkbit, dab, to će biti potpuno nov izraz moje umetničke strane.

Iz vašeg dugogodišnjeg iskustva, koje pouke biste preneli mladim nadama di-džejinga?

Sugar Lobby: Ne verovati svakome, ne biti naivan, ne biti previše otvoren prema ljudima i imati dozu rezerve jer nisu svi u ovom poslu iz ljubavi, već i iz nekih drugih razloga.

Bojan: Emocije staviti u drugi plan i ponašati se profesionalno. Takođe, uvek biti iskren u svojim namerama, iskrenost je uvek na ceni.

Luka: Treba voditi računa sa kim se sarađuje i uveriti se da je sve u pošteno i bez nekih skrivenih namera.

 

Zli jezici neretko kažu „A, ona je žensko, njoj je lako biti DJ. Ipak, mislim da ta ženska lepota više odmaže kada želite da se, pre svega, prikažete kao talentovani muzičar. Šta vi mislite o svemu tome i koju ženu di-džeja cenite i slušate?

Sugar Lobby: Mislim da je ženama, pravim umetnicama, duplo teže da se dokažu nego „običnim“ devojkama koje žele da budu di-džejevi. Razlika je da li si umetnik ili žena di-džej. Moraš duboko da budeš u muzici, da produciraš, istražuješ i živiš tu muziku. Da duplo više radiš na sebi, da znaš dobro da miksuješ i poznaješ izdavačke kuće jer uvek će se naći neko ko želi da podrije tvoj rad, broji ti greške… Ali kada te prihvate onda se ne moraš više dokazivati, već samo nastaviti da unapređuješ sebe. Od koleginica bih izdvojila izvrsnu Helenu Hauf.

Concrete DJz: Žena ima prednost jer je lepše gledati lepu ženu nego nas, na primer, ali daleko od toga da smatramo da je dovoljno da si samo lep da bi uspeo. Postoje trendovi koji oblikuju te devojke di-džejve i to ima svoju cenu. Kada ne bude više lepa, jednostavno će je odbaciti. Jako je teško ženama koje to rade iz ljubavi i pravih razloga, teže nego muškarcima. Dakle, devojkama koje su u tome iz pogrešnih razloga to je lako, ali i kratkog roka. Iskrenim devojkama put je duži i zahtevniji, ali je nagrada mnogo veća. Svet muzike je dostupan svakom i tako treba i mora da bude. Znamo da ima dosta negativnih komentara na račun naših koleginica, ali mi im pružamo potpunu podršku i, zaista, svaka im čast! Ženske umetnice koje najviše poštujemo su Gayle Sun, Rebekah i Claudia.

Kako posao di-džeja utiče na ostvarivanje i održavanje porodice i kada biste rekli STOP karijeri zbog porodice?

Luka: Imam porodicu i posao pored di-džejinga. Ima trenutaka kada porodica izvuče deblji kraj, ali još uvek mogu sve da postignem i ne razmišljam na tu temu. Potrudiću se da ostanem na svim frontovima. Uvek se pravi balans, negde sam nekad prisutan više, negde manje, ali uvek sam tu za sve.

Sugar Lobby

Bojan: Kao i u muzici, i u porodici je bitna istrajnost i svaki odnos koji je iskren može da se održi i razvija. Uz neko odricanje i dovoljno želje sve je moguće. Ako bi di-džejing previše uticao na porodicu morao bih da se okrenem njoj, ali muziku ne bih nikada napustio, već bih samo imao manje nastupa nego sada.

Sugar Lobby: Ako se nekada u budućnosti ostvarim kao majka, napraviću pauzu, ali neću nikada prestati da se bavim muzikom. Zauvek bih ostala u muzici, bavila se produkcijom i smanjila broj nastupa.

Za nešto više od mesec dana Beograd će dobiti novog gradonačelnika. Da ste nekim slučajem to vi, da li postoje neki zakoni ili promene koje biste uveli u klubove, žurke i festivale? Šta mislite da može brže, jače, bolje?

Sugar Lobby: Mene politika apsolutno ne zanima, ali da imam tu moć, napravila bih poseban budžet iz kojeg bi novac bio korišten za otvaranje i dalji rad klubova, kao što se radi u Nemačkoj. Naš klabing turizam je ogroman i mislim da treba u njega više ulagati.

Luka: Ni mene politika ne interesuje, ali da mogu, sigurno bih napravio festival na teritoriji Beograda. Zatim bih dao subvencije klubovima, da svi budu jednaki – onima koji teže posluju da se pomogne, a onima koji već odlično posluju samo ne dozvoliti da preuzmu apsolutni primat jer mislim da svi treba da imaju podjednaku šansu. Naravno, pozabavio bih se i zvučnom izolacijom kako se obližnjim stanarima ne bi narušavao kvalitet života.

Bojan: Mene zanima politika u smislu što ona kroji naše živote. Nama nedostaju klubovi srednjeg kapaciteta, ljudi su primorani da idu ili na velike žurke gde dolaze svakojaki ljudi ili u mala mesta gde je prevelika gužva koja im smeta. Mislim da suština klabinga leži u baš tim klubovima srednjeg kapaciteta od 500 do 700 ljudi. Treba dati sredstva onima koji žele da se bave iskreno tim poslom i rešiti sve probleme tehničke prirode kako bi i di-džejevi i publika i poslodavci bili zadovoljni i bili u dobroj interakciji. Svi bi svojim delovanjem uticali jedni na druge i nicalo bi još klubova, festivala i prijateljstava.

Za kraj, preporučite našim čitaocima neki album ili kompilaciju koja je na vas ostavila najveći utisak. Naravno, bilo kog žanra.

Bojan: Volim rok, klasičnu muziku, haus, hip hop, ali nešto što je na mene ostavilo najveći utisak je album čuvene grupe Prodigy – Music For The Jilted Generation. Mislim da je to fuzija svega što sam spomenuo. Oni su to izneli na jedan unikatan način i prvi napravili takav koncept muzike pristupačnim za šire tržište.

Luka i Sugar Lobby: Postoji dosta albuma koji su ostavili veliki utisak, ali ne možemo da izdvojimo jedan konkretno. Naravno, slažemo se sa Bojanom u tome da je Prodigy zaista jedna prekretnica u elektronskoj muzici.

 

Luka i Bojan

 

 

 

 

Tvrđi techno ovog petka u klubu DOT

Uplovite u nastupajući vikend žurkom u DOT-u ovog petka! Trake za pultom vrteće dva člana beogradskog kolektiva Concrete DJz – Luka Concrete b2b sa Bojanom Vukmirovićem, a čućete i Sugar Lobby. Ukoliko volite tehno tvrd poput betona onda vaša noćna stanica 2. februara mora biti klub DOT.

Pravilo da dame imaju prednost, važiće i u DOT-u ovog petka. Naime, Slađana Cirjak, a.k.a. Sugar Lobby, započeće žurku od samog starta sa tvrdim tehnom. Sugar Lobby prisutna je na andergraund sceni više od 10 godina, a njena izdanja našla su se na lejblovima poput !Organism, Tauten, Lunar Limited. Od uraganske ženske energije koju Sugar Lobby nosi u sebi, a koja se ogleda u njenim setovima sa dosta perkusija, sigurno nećete ostati ravnodušni! Poslušajte njene podscast-ove i di-džej setove u toku zagrevanja za ovu žurku:

 

Ovaj etablirani tehno duo, koga čine Luka i Bojan, u petak će pružiti iskustvo kakvo nude muzičari koji su godinama u ovoj sferi. Bojan Vukmirović, veoma znan beogradskoj publici, osim di-džejinga bavi se i produkcijom, a njegove trake izdavane su od strane mnogih kuća poput Reload Black, Naked Lunch, Eclipse Recordings. Njegovog kolegu, Luku Concrete, odlikuje dugogodišnje prisustvo na domaćoj di-džej i producentskoj sceni: u toku studijskog rada sa Concrete DJz ekipom nastala su 4 samostalna EP izdanja na ploči i više od 20 kolaboracija sa drugim di-džejevima na sceni. Međutim, najbolja najava obojice di-džejeva jesu njihovi soundcloud nalozi:

 

See ya! 😊

 

 

Piše: Vanja Ratković

Upoznajte mikser koji pomera granice u DJ svetu – MODEL 1

PLAYdifferently je krovna ideja kojom su se vodili kreatori MODEL 1 miksete.

Prilikom stvaranja koncepta oko, već svetski poznatog miksera, fokus je bio na vrhunskom kvalitetu i pružanju jedinstvenog iskustva klubovima, tj. prema di-džejevima i publici. Na MODEL 1 je potrebno gledati kao na intuitivni muzički instrument, pun inovacija, koji konstantno otvara nova vrata kreativnosti.

Zaslužni za stvaranje MODEL 1 su audio inženjer Andy Rigby-Jones i muzički producent i di-džej Richie Hawtin. Nakon 2 godine testiranja prototipa, bezbroj konsultacija sa klubovima i umetnicima iz različitih muzičkih segmenata, konačno je zaokružena priča o mikseti koja će promeniti stil i način puštanja muzike.

Potpuno analogni MODEL 1 nudi 6 posebnih input kanala, potpuno opremljenih sopstvenim high-pass, kao i low-pass filterima. što doprinosi dodatnoj mogućnosti za eksperimentisanje zvukom, jedinstvenim i drugačijim od ostalih miksera. EQ deo poseduje samo jedan knob, koji reguliše sve frekvencije koje su u low, mid, i high rasponu, dajući na suptilnosti, dinamičnosti i fleksibilnosti u samom DJ setu. Uz to, MODEL 1 ima dva send kanala, adekvatna za upravljanje eksternim efektima.

Takođe, važno je napomenuti postojanje master EQ i filter segmenta, koji utiče na sve što izlazi iz miksete u trenutku, otvarajući još jedan kanal za manipulisanje zvukom i kreiranje posebne atmosfere.

Kreatori MODEL 1 miksete su mislili i na b2b sesije, tako što su napravili 2 posebna ulaza za slušalice, u cilju vrlo lakog snalaženja i preslušavanja tokom seta 2 ili više di-džeja.

Richie Hawtin je mukotrpno radio na promociji miksera i davao na korišćenje velikom broju svojih prijatelja di-džejeva, kako bi spoznao sve domete koje može da pruži MODEL 1. Par godina kasnije i MODEL 1 je opšteprihvaćen kod velikog broja di-džejeva, među kojima su najvažniji ambasadori: Luciano, David Morales, Dubfire, Fabio Florido, Hito, Loco Dice, Louie Vega, Matador, Nicole Moudaber, Paco Osuna i Carl Cox.

 

U četvrtak, 1. februara, u klubu DOT biće održan pravi čas, tačnije masterclass, o MODEL 1 mikseti.

Imaćete ekskluzivnu priliku da poslušate šta imaju da nam kažu prezenteri:

SpinnZinn – produkt specijalista za PLAYdifferently, koji od 2016. obilazi svet i prenosi svoje znanje i iskustvo o MODEL 1, koristeći širok spektar svojih DJ veština

Rod B. – brazilski DJ u usponu, koji je završio renomirani SAE akademiju u Majamiju, nagrađivan je od britanskog DJ Mag magazina i uvršten u Global Underground kompilaciju koju potpisuje Carl Cox

DJ Filip Fisher – vlasnik The Purr etikete, sa dugogodišnjim iskustvom, koje mu je donelo veliki broj nastupa u Srbiji, kao i u inostranstvu

Jackie DJ aka Zero Absence – dolazi nam iz Slovenije i regularni je rezident nekoliko klubova u Ljubljani

Tokom Masterclass predavanja, moći ćete i sami da isprobate miksetu, i uverite se zašto je MODEL 1 jedna od najvećih inovacija koja se desila u DJ svetu.

 

Piše: Veljok

BLENDER platforma kao jedan od stejdž hostova na ovogodišnjem LABYRINTH OPEN festivalu u Hrvatskoj

Labyrinth Open Croatia festival (LABO18) ove godine broji svoje drugo izdanje na ostrvu Omiš u Hrvatskoj od 11-14 jula. Nakon prošlogodišnjeg fenomenalnog prvog utiska kako zbog destinacije i prelepog ostrva na kojem se održava, tako i zbog pratećeg programa i naravno fenomenalnog lineup-a, na ovogodišnju najavu skrenuta je velika pažnja klupske javnosti u regionu, ali i u svetu.

Ovogodišnji lineup objavljen je juče i spisak moćnih imena u čijim muzičkim tonovima će se uživati tokom 4 noći ovog letnjeg festival je:

Alex Niggemann – Amelie Lens – B.Traits – Butch – DkA live – Dubfire – Emanuel Satie – Fabio Florido – Farrago – Fur Coat – Gregor Tresher – Guti live – Guy J – HOSH – Hernan Cattaneo – Jeremy Olander – Joris Voorn – Joyhauser – Kollektiv Turmstrasse – Len Faki – Luna Semara – Marcel Fengler – Marina Karamarko – Matthias Tanzmann – Michael Klein – Nick Curly – Pan-Pot – Raw District – Regal – Stephan Bodzin live – Stephan Hinz live – Super Flu – Ten Walls live

Blender platforma počastvovana je pozivom da učestvuje kao jedan od stejdž hostova i bude deo koncepta ovogodišnjeg LABO18 festivala. Pored Blender-a, na spisku regionalnih stejdž hostova i muzičkih partnera našli su se: Decafeina Deep House Amsterdam – DIEP District 8 Exhale by Amelie Lens Innocent Music KBS Reload Seriously Twisted SOLVD THANQ Trust.

Ilija Djoković predstaviće našu scenu ispred platforme Blender tokom večeri njenog hostovanja na jednom od stejdževa Labyrinth Open Croatia festivala. Kao predstavnici ostalih stejdž hostova našli su se:

Aeden B2B Kimou – After Affair – Alex Ranerro – Amare – Andrew Azara – Aney F. – Bocain – Bronski – Damir Hoffman – DJ Jock – Evident – Heckman – Jerrymore – Jolly Joke – Kapibara – Lee Davon – LeNa. – Marin Biocic – Mate Ceko – Matteo Puntar – Maxim Lany – Niels Feijen – Notoir – Roma – Tino Dobric – Tofke – Tolstoi B2B Andsan – X-Ian

Ulaznice & info: http://www.labyrinthopen.com/

Facebook: https://www.facebook.com/labyrinthopen

Instagram: https://www.instagram.com/labyrinthopen/

https://www.facebook.com/events/109867842999620/